Localul pentru majorat ar trebui sa fie ales de comun acord cu copilul. Alegerea unui loc pentru petrecere  reprezinta una din cele mai importante decizii pe care le luati in momentul in care faceti o petrecere pentru adolescenti. Acest lucru este foarte important avand in vedere faptul ca adolescentul pentru care este organizata petrecerea trebuie sa fie multumit si sa se poata lauda cu petrecerea lui de majorat.

Localuri pentru majorat - sfaturi

Determinati inca de la inceput numarul de persoane care vor fi prezente la petrecere. In functie de numarul de invitati puteti alege o anumita locatie sau nu in functie de ceea ce ofera spatiul din interior. Ar trebui sa existe spatiu suficient astfel incat toti invitatii sa se poata misca in voie. La petrecerile de majorat de obicei oamenii danseaza si se misca mult si de aceea un loc in care mesele sunt peste tot si nu exista spatiu de desfasurare nu este indicat.

Stabiliti de la bun inceput cu personalul din locatie tot ce tine de muzica si lumini. Un majorat fara muzica nu mai este majorat iar adolescentii isi doresc sa aiba si lumini speciale la petrecerea lor. Majoritatea restaurantelor aleg sa puna muzica in functie de playlistul adus de client prin urmare puteti lasa adolescentul sa isi aleaga propria muzica.

Daca optati pentru o petrecere tematica este foarte important ca spatiul sa permita amenajarile specifice fara ca locul sa para inghesuit. Tineti cont de preferintele adolescentului in ceea ce priveste locatia si tema petrecerii sale.

In momentul in care alegeti meniul luati in calcul si posibilele alergii alimentare pe care ceilalti participanti la petrecere le pot avea si eliminati toate ingredientele interzise. Discutati cu personalul localului despre toate aceste probleme pentru a evita accidentele neplacute care pot duce la stricarea unei petreceri reusite. In organizare aveti grija sa nu uitati sa comunicati cu copilul.