Indiferent daca va pregatiti pentru o evadare din rutina, o calatorie de afaceri sau o vacanta planificata pe o perioada lunga de timp, probabil ca sunteti de acord ca produsele alimentare sunt un ingredient cheie pentru a face calatoria dvs. una memorabila.

 

Restaurante majorat Sector 2 - sfaturi utile pentru petreceri reusite

Desi lanturile nationale ofera consistenta reconfortanta in meniurile lor, multi prefera sa exploreze bucataria locala pentru o adevarata imersiune in atmosfera locala - cu toate acestea, multe dintre cele mai bune locuri nu sunt anuntate si pot fi dificil de localizat.

Deci, cum va asigurati ca aveti informatiile potrivite pentru a va provoca simturile? Cum poti sa stii unde se duc localnicii atunci cand stomacul lor incepe sa strige? 

De indata ce stiti ce oras vizitati, incepeti sa cercetati restaurante. Cel mai evident loc unde sa cautati este Internetul, dar cu milioane de recenzii si site-uri Web dedicate hranei, poate deveni putin coplesitor. Ghidurile de calatorie precum Fodor's si Lonely Planet ofera o imagine de ansamblu a localizarilor must-try, dar ele tind sa puna accent pe locurile turistice populare si nu pe aroma locala. In plus fata de cartile mari de calatorie, multe orase publica propriile "cele mai bune" ghiduri care va vor spune care sunt restaurantele considerate crème de la crème in orasul lor. 

Milioane de oameni utilizeaza in mod regulat retele sociale, cum ar fi Facebook sau Twitter deci puteti gasi si aici recenzii. Odata ce ati epuizat listele de prieteni, verificati ce vor mai spune alte persoane despre regiunile pe Twitter facand o cautare Twitter pentru orasele despre care sunteti curios. Multe restaurante locale detin optiunea de a posta oferte speciale si cupoane pentru a incuraja vizitatorii sa intre in restaurant.