Te asteptam la Restaurant Mon Paris in zona Eminescu pentru a organiza petreceri reusite. 

 Restaurant Zona Eminescu - sfaturi utile pentru petreceri

Parcare - Inainte de a putea manca, trebuie sa ajungi acolo. Asigurati-va ca exista un loc de parcare pentru masina in apropiere. Daca este necesar, sunati la restaurant si intrebati unde puteti parca si daca valideaza parcarea. Puteti dori, de asemenea, sa stiti daca au valet parcare.

Rezervari - Nu uitati sa faceti rezervari daca acestea sunt necesare. Apelati mai intai pentru a afla, in special daca intentionati sa luati masa in timpul unei vacante sau intr-un weekend cand restaurantele sunt mai aglomerate.

Solicitari speciale - Personalul restaurantului raspunde la solicitari speciale? Aflati daca puteti comanda mancaruri cu continut scazut de sare, fara MSG, vegetarian etc. Acest lucru este important daca dumneavoastra sau invitatii aveti alergii sau nevoi speciale de dieta.

Exista numeroase concepte de restaurante diferite, de la un design casual pana la restaurante clasice delicioase. Cum alegeti conceptul potrivit atunci cand decideti sa incercati un nou restaurant?

Multi proprietari si-au ales conceptul de restaurant inainte de a se gandi daca este potrivit pentru locatia lor si acest lucru poate fi o greseala. Decizia de a deschide o  cafenea intr-un oras mic, care are deja mai multe resautrante similare poate sa nu fie o idee buna. 

Aflati cat de mult puteti despre orice alt restaurant din zona dvs. - meniurile, gamele de preturi si stilurile de servicii pentru clienti. Chiar daca un anumit restaurant nu va atrage personal, va puteti documenta totusi.

Mancarea este grozava? Oferta este buna? Bauturile sunt speciale? Fac cele mai bune cocktailuri din oras? Toate aceste informatii sunt importante pentru o seara reusita si in functie de ceea ce conteaza cel mai mult puteti sau nu sa luati cele mai bune decizii.

Meniul dvs. de restaurant necesita ingrediente costisitoare precum fructe de mare sau fripturi? Este important sa stabiliti ca totul sa fie inclus de la bun inceput in buget pentru ca doar asa veti putea sa aveti petrecerea perfecta. Discutati cu personalul si determinati de ce anume aveti nevoie.