Acest articol face parte din Ghidul nostru de pornire pentru restaurant - o lista cu sfaturi care va ajuta sa planificati, sa incepeti si sa va dezvoltati afacerea dvs. la restaurant! 

Daca ati vrut sa incepeti un restaurant de ani de zile, ar putea fi timpul sa va asezati si sa elaborati un plan pentru a va deschide propria afacere. Pentru a va ajuta sa creati o reteta pentru succes, am creat un ghid pentru a va asigura ca aveti toate ingredientele necesare pentru a va deschide restaurantul cu incredere. 

 

Restaurant Sector 2 - sfaturi utile

In timp ce inceperea unui restaurant este interesanta, este, de asemenea, consumatoare de timp si una dintre cele mai dure afaceri. De fapt, 60% din restaurante esueaza in primul an. 

Nu va spunem acest lucru pentru a va tempera pasiunea. Pur si simplu subliniem faptul ca daca doriti un restaurant de succes, va trebui sa investiti ceva timp si bani. 

De ce nu reusesc multe restaurante? 

Care este cel mai mare motiv pentru esec? Lipsa de planificare. Inainte de a face cina pentru un client, veti petrece o multime de timp imaginand fiecare detaliu al restaurantului. De la aparatele de bucatarie si meniuri pana la planurile de pardoseli si selectiile de personal, etapa de planificare va face ca restaurantul sa aiba succes. 

Pentru a va ajuta sa planificati, sa finantati si sa gestionati noul dvs. restaurant, am cerut catorva proprietari sa-si impartaseasca secretele comerciale. Kim Strengari detine trei restaurante de succes in regiunea Philadelphia, inclusiv Stella Blu, iar Lambrine Macejewski este co-fondatorul restaurantului mexican Cocina 214 din Winter Park, Florida. Omer Orian, co-fondator al Off the Waffle, are trei locatii - doua in Eugene, Oregon si unul in Portland. Mai jos sunt sfaturile lor pentru succes. 

Sfaturi pentru a incepe un restaurant de succes 

Daca doriti sa faceti acest lucru ca proprietar al unui restaurant, trebuie sa iubiti ceea ce faceti, spune Kim Strengari. In timp ce stia ca un restaurant era calea cea buna pentru ea, trebuia sa lucreze nopti curatand cladiri in care sa isi faca restaurantul.

"Am vrut ca restaurantul sa fie mai mult decat orice altceva in viata, deci sacrificiile erau nesfarsite si nu am vrut sa le fac", spune ea. 

Pentru a avea succes, veti investi mult timp si bani - asa ca asigurati-va ca inceperea unui restaurant este pasiunea dvs., nu doar o afacere pe care sperati ca o sa va aduca bani. "Este mai greu decat va puteti imagina", spune Omer Orien, "dar oamenii o fac tot timpul. Nu este deloc greu. 

In aceste zile, este de asemenea o idee buna sa va dati seama cum doriti ca restaurantul dvs. sa arate. Care va fi estetica restaurantului dvs.? Ce mobilier veti avea nevoie sa achizitionati pentru a se potrivi cu tema? Cum veti promova restaurantul? Trent Furniture, o companie britanica de mobila, are un articol extraordinar cu privire la acest subiect pentru a va ajuta sa incepeti. 

Orien spune: "Multe dintre ele au de-a face cu imaginarea in ce fel de mediu vrei sa lucrezi, ce te va face sa simti sau cum vrei sa simti. De asemenea, nu va face rau ca oamenii din viata dvs. sa aiba un simt al designului. "Orien s-a asezat impreuna cu co-fondatorii si a construit un model 3D pentru a planifica aspectul primei locatii. Si, in cele din urma, au facut cea mai mare parte a muncii pentru a construi spatiul insusi.