O petrecere de majorat fara un meniu bine stabilit nu va avea succes. Te ajutam sa organizezi petrecerea de majorat pentru ca aceasta sa aiba forma dorita si iti oferim in continuare cateva sfaturi utile.

 

Petrecere de majorat - sfaturi pentru organizare!

Serviti peste pentru o masa mai usoara la o petrecere mai mica. Pestele poate fi usor  asa ca rezervati feluri principale de peste pentru grupuri mai mici, astfel incat sa puteti acorda o atentie deosebita prepararii dvs. Este o optiune excelenta pentru o petrecere cu multi invitati, dar asigurati-va ca ati servit cu mancaruri alternative pentru a face o masa mai plina. 

Serviti paste pentru o petrecere vegetariana. Daca majoritatea oaspetilor dvs. sunt vegetarieni, luati in considerare  paste fara carne cu o multime de legume sau ciuperci sau chiar o pizza. Veti avea avantajul de a economisi bani si de a evita stresul cauzat de carne.

Unde vei avea petrecerea? Va fi un eveniment mare, sau mic? Ati avut in vedere un loc de intalnire, ca un anumit restaurant, o sala de bowling, un cinematograf sau un parc? Asigurati-va ca locatia dvs. este potrivita pentru activitatile pe care le-ati planificat.

Daca intentionati sa aveti putini oaspeti si nu puteti sa o faceti acasa, puteti face rezervari la locatia dvs. in prealabil pentru a va asigura ca va pot gazdui. Cel mai bine este sa sunati cu cel putin o saptamana in avans pentru a va oferi cele mai bune sanse de a obtine rezervarea. 

Stabiliti o data si o ora pentru petrecerea dvs. Daca este o petrecere de aniversare, majoritatea oamenilor incearca sa aiba petrecerea la acea data. In caz contrar, orice seara sau noapte de weekend este, in general, cea mai buna, astfel incat dvs. si invitatii dvs. sa nu aveti scoala sau sa lucrati dimineata. Cele mai multe petreceri sunt dupa cina, dar functioneaza si o petrecere de brunch sau de dupa-amiaza. Zonele de petrecere a timpului liber sunt, de asemenea, foarte distractive, dar implica o planificare mai amanuntita si divertisment.

De asemenea, asigurati-va ca alegeti o data in care majoritatea oaspetilor sunt liberi. Stiti despre o alta petrecere sau despre un eveniment comunitar sau o vacanta care a fost rezervata tuturor? Este posibil sa trebuiasca sa puneti niste intrebari in prealabil pentru a afla daca este cazul.