Alegerea unui loc de petrecere este una dintre cele mai importante decizii pe care le veti lua atunci cand va planificati petrecerea de majorat, deoarece acesta va da tonul pentru intregul eveniment. Iata cateva sfaturi pe care sa le luati in considerare pentru a va ajuta sa va planificati petrecerea de majorat fara stres si cat mai simplu posibil.

Locatie majorat - cum poti alege locatia potrivita

Marimea

Primul lucru pe care trebuie sa-l decideti este numarul de persoane care participa la petrecerea dvs. Ajutati coordonatorul evenimentului sa inteleaga dimensiunea listei de oaspeti pentru a determina cele mai bune optiuni disponibile. O sala de banchet mare poate gazdui sute de oameni. Pe de alta parte, daca sunteti o afacere mica, ati putea dori sa gazduiti un mic dejun si o cina intima la un restaurant preferat.

Daca grupul dvs. este mare sau mic, faceti un weekend la un hotel! Aceasta este o modalitate excelenta de a profita la maxim de o sarbatoare foarte speciala. Daca va decideti sa faceti acest lucru, planificati petrecerea intr-un hotel cu facilitati excelente.

Meniul

Faceti acest sezon unul de care sa va amintiti si complimentati petrecerile cu un meniu de specialitate. Restaurantele locale fac mult mai usor de planificat un meniu pentru majorat. Multe locatii ofera o varietate de meniuri personalizate de vacanta, de la un serviciu complet, la bufet suedez.

Pastrati meniul simplu. Daca aveti dificultati in a decide un meniu, mergeti cu o masa mai traditionala. Sansele sunt ca majoritatea oaspetilor dvs. vor fi fericiti.

O alta prioritate atunci cand planificati o petrecere de majorat este sa decideti cand si unde doriti sa va gazduiti oaspetii. Aceasta poate fi o sarcina descurajanta, cand fiecare locatie pare mai magica decat urmatoarea.

Locatia petrecerii de majorat trebuie sa se afle in apropierea casei sau a majoritatii resedintelor invitatilor. Oaspetii nu ar trebui sa depuna mult efort pentru a ajunge acolo, deci alegeti un loc usor de localizat.