De ce ar trebui sa oferiti comenzi online la restaurantul dvs.

 

Livrari la domiciliu Sector 6 - avantajele serviciilor de livrari

Avantajul  1: Cererea de comenzi online este reala

Sa vedem primul motiv: cererea de comenzi online pentru alimente exista. Oferirea de comenzi online transmite clientilor dvs. ca sunteti un restaurant modern si doriti sa fiti convenabili si accesibili pentru toti oaspetii dvs. Iata cateva statistici care demonstreaza aceasta schimbare de paradigma:

Incepand cu 2014, aproximativ 30% din clientii cu varste cuprinse intre 18 si 54 de ani au comandat alimente de pe site-ul unui restaurant prin telefon sau tableta.

Avantajul 2: Comandarea online determina mai multe venituri

Oferirea de comenzi online permite oaspetilor dvs. sa plaseze o comanda mai convenabil. Fara a simti presiunea de a incheia comanda, clientii sunt mai inclinati sa exploreze toate optiunile de meniu si chiar sa ajunga sa cheltuiasca mai mult decat ar face atunci cand comanda prin telefon sau in persoana. Acest lucru are ca rezultat comenzile digitale care sunt in medie cu 4 dolari mai mari decat comenzile non-digitale. Cu nici o linie in spatele lor, presiunea pentru oaspetii dvs. de a face ordine rapida a disparut si vor fi mai inclinati sa obtina acel element suplimentar.

Avantajul: Nu veti sacrifica interactiunile cu clientii

Patronii de restaurante ar putea simti ca comanda online, indeparteaza de interactiunea umana dintre personalul lor si oaspetii lor, dar aceasta este o conceptie gresita. In timp ce clientii nu vor vorbi cu angajatii la telefon, trebuie sa vorbeasca cu cineva atunci cand isi iau mancarea sau cu soferul de livrare. Aceste interactiuni vor fi mai putin grabite, deoarece telefoanele dvs. vor fi mai putin legate. Personalul dvs. va continua sa se concentreze pe satisfacerea clientului prin crearea de alimente delicioase si o experienta virtuala eficienta a oaspetilor. In caz contrar, un program de comanda online ar putea spori perceptia pozitiva pe care o au oaspetii dvs. asupra restaurantului dvs. si modul in care va gestionati afacerea.