Nu puteti sa va comandati doua sau trei feluri principale la un restaurant, fara sa simtiti ca ochii judecatori ai chelnerului si al celor din jur va privesc. Puteti evita acest scenariu complet cand primiti mancarea.

Livrari la domiciliu Sector 2 - avantajele serviciilor de livrari

Atunci cand persoana de la livrare va da cutia, uitati-va peste umar si strigati "Mancare aici!" catre oaspetii dvs. inexistenti.

Puteti bea cat doriti

Pentru ca nu este nimeni acolo sa te priveasca acuzator cand ai o a doua sticla de vin.

Puteti bea cat doriti, intr-o stare de negare fericita in legatura cu problema dvs. cu bautul, fara a ridica sprancenele chelnerului sau colegilor dumneavoastra, fortandu-va sa va confruntati cu cateva intrebari despre dumneavoastra, pe care tocmai nu sunteti pregatiti sa le clarificati. Ura!

Alti oameni nu vad cum mananci

Nimeni nu mananca cum vrea sa manance intr-un restaurant. Incercati cat de tare puteti, pentru a va pastra demnitatea, taind cu grija si consumand alimentele, folosindu-va vasele potrivite, dar, pe masura ce masa progreseaza, unele dintre obiceiurile dvs. proaste de alimentatie vor aparea in mod inevitabil.

Veti observa numai cand o tacere brusca coboara in restaurant, pe masura ce oamenii vad uimiti cum mancati supa.

Puteti viziona la TV

Puteti urmari emisiunile sau filmele preferate ale dvs. in timp ce luati masa acasa. Puteti chiar sa urmariti un film daca doriti.

Noaptea se termina cand spui ca sa terminat

Acasa puteti ramane la masa cat vreti chiar si dupa ce ati terminat de mancat pentru ca nu va preseaza nimeni sa eliberati masa.

Puteti manca cata paine doriti

In restaurant cand sunteti inconjurati de alte persoane, multe dintre ele la dieta, veti vedea priviri dezaprobatoare vis a vis de cantitatea de paine consumata.

 Poti face cat mai putina interactiune umana posibil

Hai sa ne confruntam cu asta, motivul pentru care primesti mancare este, probabil, in mare parte faptul ca nu poti sau nu vrei sa comunici acum cu cei din jur.