In aceste zile suntem absolut rasfatati pentru alegerea varietatii si a calitatii alimentelor pe care le putem comanda direct la usa.

Livrari la domiciliu Sector 1 - Avantaje

Deci, de ce v-ar placea sa iesiti din casa cand aveti posibilitatea de a comanda la domiciliu?

Daca acest lucru nu este un motiv suficient pentru a va convinge, avem inca o serie de motive pentru care obtinerea alimentelor livrate este mai buna decat prepararea acasa sau drumul pana la restaurant.

1. Poti sa crezi ca esti super-bogat

Nu este nimic mai interesant decat  aducerea hranei la tine. De aceea, serviciul de camera intr-un hotel se simte atat de extravagant; este ceva de obicei rezervat pentru elita bogata. Mancand acasa, va puteti face sa credeti ca sunteti parte a elitei, avand mancarea livrata direct in camera dvs. de zi.

2. Puteti purta pijamalele in timp ce mancati

Din pacate, suntem la cativa ani de la utopia sociala unde va fi bine sa purtati pijamalele in public - desi multi au inceput deja sa incerce. Deci, faceti un pas in directia cea buna, deschizand cu mandrie usa din fata unui strain in pijamale; omul de la livrare nu judeca. 

3. Puteti manca cu mainile

Puteti sa va  folositi direct mainile si scapati de tot protocolul de la restaurant atunci cand vine vorba despre a manca delicat.

La terminarea unei mese intr-un restaurant, trebuie sa asteptati pana cand platiti factura, va intoarceti la masina, va duceti acasa si va asezati pe canapea si acest lucru genereaza nemultumiri. Avand in vedere ca la comanda acasa toate aceste etape dispar subit obtineti un nou avantaj.

Cu mancare livrata, uneori nu trebuie sa asteptati pana cand  ati terminat masa. Puteti sa va ridicati oricand, sa vorbiti la telefon in liniste fara sa fie nevoie sa iesiti afara, sa mergeti la baie fara sa vi se pare incomod sau chiar sa lucrati in timp ce mancati desi nu este recomandat.