Pizza a devenit o masa principala in America. Puteti comanda o pizza pentru o cina familiala ocazionala, sau va puteti bucura de o servire personala in timp ce manancati. Mai presus de toate, va place sa mancati in moduri unice. In cele ce urmeaza va explicam mai multe moduri prin care puteti consuma pizza. 

 

Livrare pizza Sector 2 - sfaturi utile

Furculita si cutit 

S-ar putea sa nu fie instinctiv, dar folosirea unei furculite si a unui cutit este o modalitate total legitima de a va manca pizza. Daca aveti o pizza foarte incarcata, mancatul cu mana nu este o idee buna. Pizzile din Italia necesita, in principiu, furculite si cutite, deoarece portiile nu sunt pre-taiate. Deseori veti gasi localnici italieni in restaurante mancand pizza cu furculita si cutitul. 

Daca mancati pizza cu furculita si cutitul inseamna ca sunteti  traditional, rafinat si clasic. Nu va place sa sariti la lucruri si sa va murdariti (literalmente). 

Pizza se poate indoi 

Aceasta este o problema destul de polarizanta. In timp ce unii gasesc aceasta abordare gresita, americanii raman loiali acestei tehnici. Si nu este in intregime fara motiv. Feliile triunghiulare tind sa fie mai mari, iar oamenii le cumpara de obicei in mers pentru pranz sau pentru o gustare tarzie. 

Ce spune despre tine: 

Esti o persoana dinamica si trebuie sa faci mai multe lucruri deodata. Chiar daca va aflati intr-un singur loc, trebuie sa aveti posibilitatea sa pastrati o mana libera sa faceti altceva in timp ce mancati. 

Pizza se poate plia si orizontal 

Din pacate, s-ar putea sa fi gasit un compromis in ceea ce priveste "controversata" pliere. Cu toate acestea, aceasta metoda are un avantaj utilitar: daca indoiti partea superioara a pizza, pastrand partea inferioara deschisa puteti scurge excesul de grasime. Daca o tineti cum trebuie  puteti sa tineti capetele drepte, in loc sa si ce se afla pe felie nu va cadea. 

Ce spune despre tine: 

Stii cum sa mediezi o discutie sau cel putin sa ramai neutru. Sunteti practic si stiti cum sa obtineti lucrurile in modul cel mai eficient posibil. 

Prin impaturirea feliei in interior, prima parte care atinge limba este branza si sosul aromat, mai degraba decat aluatul simplu. Aceasta metoda functioneaza cel mai bine atunci cand topping-urile sunt minime altfel toppingul va cadea de pe pizza.

 Pizza se poate manca si prin stivuire. 

Puneti o felie in partea de sus a celeilalte. Va recomandam aceasta tehnica pentru cei care au performante superioare si fanii lui John Travolta. 

Ce spune despre tine:

 Te poti descurca mai mult bine oamenii obisnuiti si esti pregatit sa raspunzi o provocare. Tu esti tipul de persoana care pune chips-uri intr-un sandwich sau cartofi prajiti intr-un milkshake doar pentru a fi indraznet. Sau chiar iti este foarte foame.