DESPRE NOI

O Călătorie Plină de Gust și Eleganță

Bun venit în universul nostru gustos, unde pasiunea pentru gastronomie și ospitalitatea se întâlnesc într-un dans al aromei și al eleganței. Aici, la Mon Paris Restaurant & Lounge, te invităm să descoperi mai multe despre cine suntem și ce ne face speciali.

De mai bine de 8 ani, Mon Paris a este un etalon al culinarului din inima Bucureștiului. Am început ca o mică afacere cu mari vise și am evoluat într-un loc emblematic, cu ajutorul pasiunii, adevăratei pasiuni pentru arta gătitului și a clienților noștri fideli.

Misiunea Noastră: Transformăm Mesele în Experiențe

La Mon Paris, credem că mâncarea este mai mult decât o necesitate - este o experiență. Misiunea noastră este de a transforma fiecare masă într-un eveniment special.

Suntem aici pentru a crea locul perfect pentru întâlniri de afaceri, cine romantice, seri festive sau chiar momente de răsfăț personal.

Locație Unica pentru Evenimente Unice

Dacă sunteți în căutarea unei locații pentru evenimentele dvs., atunci Mon Paris Restaurant & Lounge este răspunsul.

Suntem mândri să vă oferim un spațiu unic pentru a celebra momentele importante din viața dumneavoastră, fie că este vorba despre o ocazie specială, o cină de afaceri sau o întâlnire festivă.

Mon Paris este sinonim cu eleganța și rafinamentul. Amplasat într-o casă monument istorică, pe bulevardul istoric Dacia din București, locația noastră emană istorie și stil. Fiecare detaliu, de la arhitectura clădirii la decorul interior, a fost gândit pentru a vă oferi o experiență de neuitat.

Ce Spun Clientii?