Sacii utilizati pentru a mentine pizza fierbinte in timp ce sunt transportati sunt denumiti in mod obisnuit cutii sau pungi fierbinti. Hotbags sunt saci termici, de obicei facuti din vinil, nailon, care pastreaza pasiv caldura.  Alegerea materialului afecteaza costul, durabilitatea si condensarea. Invelisurile incalzite furnizeaza caldura suplimentara prin introducerea discurilor incalzite extern, a elementelor electrice de incalzire sau a peletilor incalziti prin inductie de unde magnetice generate electric. Inovatiile in design-ul sacilor de livrare au permis transportul fara utilizarea unei cutii fixe pentru livrarea pe bicicleta, cum ar fi un cadru dur, curele din spate si impermeabilizare. Aceste sisteme s-au dovedit a fi mai ieftine, mai eficiente si mai rapide de utilizat.

Din experienta noastra, majoritatea problemelor pe care oamenii le au in a face aluat bun se reduce la masurarea incorecta a fainii, iar cel mai rau mod absolut de a il face este cu o masura de cupa. Cele mai bune retete de pizza (si paine) vor solicita ingrediente in greutate in loc de volum.

De ce sa alegeti pizza de la Mon Paris? 

La sfarsitul unei zile lungi, tot ce va doriti este sa va relaxati pe canapea si sa primiti mancarea gata facuta. Fie ca lucrati toata ziua, va duceti copiii la scoala, va ocupati de comisioane dupa o comisie, meritati o pauza. In loc sa faceti o alta calatorie in magazin alimentar sau chiar in bucatarie, dati un telefon la Mon Paris. Vom avea comanda rapida si se va livra direct la usa dumneavoastra! Deci, continuati sa va relaxati si sa lasati Restaurant Mon Paris sa se ocupe de cina pentru seara asta.

Pizza este o masa in sine. Acesta contine cateva ingrediente, dar are un gust de patru feluri. Arata atat de simplu, dar poate fi atat simplu de stricat. Dar nu te teme pentru ca iti oferim in cele ce urmeaza mai multe sfaturi pentru pizza perfecta.

1. Beneficiile livrarii de alimente la serviciile de livrare la domiciliu au o istorie veche. Aceste servicii au inceput peste saizeci de ani in urma si de atunci, popularitatea lor a crescut. Desi stilurile, tehnicile si modurile de functionare au evoluat odata cu trecerea timpului, totusi scopul ramane foarte asemanator. Este de a oferi membrilor comunitatii un acces la mancaruri gustoase, fierbinti, placute si proaspete. In zilele noastre, livrarea de mancare americana in Chicago este extrem de faimoasa. Aceste servicii ofera consumatorilor o serie de avantaje in Chicago. De fapt, unele situatii impun necesitatea de a avea servicii de livrare a produselor alimentare. Acest articol va explica diferitele avantaje care pot fi obtinute prin intermediul acestor servicii atat in ​​case, cat si in birouri.

Feriti-va de supraincarcarea topping-ului

Toate ingredientele de pizza ar trebui sa functioneze bine impreuna, fara sa le copleseasca pe celelalte. Incepatorii vor arunca adesea tot ceea ce iubesc pe o pizza si vor crea o mizerie gigantica si contradictorie. Nu faceti dezastru pe pizza . Concentrati-va pe cateva arome solide si adaugati jumatate din ceea ce credeti ca ar trebui sa aveti in partea superioara a crustei. Amintiti-va: Mai putin este mai mult. Maestrii bucatari de pizza recomanda aproximativ patru sau cinci toppinguri pe pizza, inclusiv sosul si branza. 

Nu am intalnit niciodata pe cineva caruia nu-i placea pizza. Acest migrant economic din Napoli saracit este simbolul visului american: popularizat de comunitatea italiana, adaptat sa se potriveasca noilor gusturi mondiale si apoi exportat in intreaga lume, este povestea de succes a imigrantilor.

Bineinteles, italienii nu pot lua tot creditul pentru ceea ce este pur si simplu cea mai buna gustare din lume; dupa cum arata Oxford Companion to Food, legatura lingvistica dintre pizza si pitta este cu siguranta o coincidenta - painea a fost populara in jurul Mediteranei inca din epoca clasica, iar etruscii au copt schiacciata in regiunea toscana cu peste 2000 de ani in urma. Conceptia moderna a pizza se bazeaza in mare parte pe versiunea napolitana - nu la fel de clara ca varietatea romana, baza ar trebui sa fie moale si pliabila, dar arsa si  in jurul marginii.

Asa cum va spune orice italian, o pizza nu ar trebui sa fie incurcata. S-ar putea sa fi intalnit unele dintre cele mai dezgustatoare toppinguri intr-o pizzerie din nordul orasului Torino ("pizza irlandeza" cu carne de vita si cartofi rosii, "rusa" cu caviar si vodca), dar sunt sigur ca a fost doar pentru turisti. 

Acest articol face parte din Ghidul nostru de pornire pentru restaurant - o lista cu sfaturi care va ajuta sa planificati, sa incepeti si sa va dezvoltati afacerea dvs. la restaurant! 

Daca ati vrut sa incepeti un restaurant de ani de zile, ar putea fi timpul sa va asezati si sa elaborati un plan pentru a va deschide propria afacere. Pentru a va ajuta sa creati o reteta pentru succes, am creat un ghid pentru a va asigura ca aveti toate ingredientele necesare pentru a va deschide restaurantul cu incredere. 

Americanii mananca pizza cel putin o data pe saptamana.

Pentru a va ajuta sa satisfaceti aceasta dorinta saptamanala, am discutat cu un master chef in pizza Bruno Di Fabio, pentru a obtine cateva sfaturi pentru a face pizza perfecta acasa. 

Di Fabio a dezvoltat retete de aluat de pizza in ultimii 10 ani ai carierei sale de 30 de ani si a fost prezentat recent ca un judecator pentru un episod de pizza al noului sezon al retelei de alimente "Chopped". 

Nu puteti zgaria un plan de afaceri pe un servetel de cocktailuri. Aveti nevoie de un plan de afaceri detaliat care sa descrie cursul pentru succesul dvs. Acestea fiind spuse, va sugeram sa incepeti cu un plan Lean care sa mentina procesul de planificare a afacerii simplu. Ganditi-va la planul dvs. de afaceri ca pe un document viu pe care va intoarceti in mod regulat pentru a va ajuta sa planificati pentru crestere si sa masurati progresul.

Pizza a devenit o masa principala in America. Puteti comanda o pizza pentru o cina familiala ocazionala, sau va puteti bucura de o servire personala in timp ce manancati. Mai presus de toate, va place sa mancati in moduri unice. In cele ce urmeaza va explicam mai multe moduri prin care puteti consuma pizza. 

In cele ce urmeaza va prezentam mai multe sfaturi de la experti pentru obtinerea celui mai bun blat de pizza.

Reteta lui Jamie este cea mai rapida; aluatul se odihneste doar 15 minute inainte de impartire si de rulare si ma intreb daca acest lucru ar putea fi de vina pentru faptul ca aluatul nu creste. Din cate va pot spune, cu cat fermentatia este mai lunga, cu atat mai complexa este aroma bazei - nu caut ceva care sa concureze cu toppingul, dar, deoarece este elementul principal mesei ar trebui sa fie foarte bun.

Branza topita in gura; sosul dulce; crusta pufoasa, dar crocanta. Cand se imbina impreuna intr-o tigaie de pizza, combinatia de arome si texturi este una la care putini dintre noi pot spune nu. La un sondaj toti participantii au spus ca pizza este singurul aliment la care nu pot renunta. In fiecare zi, aproximativ 40 de milioane de oameni din intreaga America se  bucura de o felie. Si in timp ce exista multe motive pentru care natiunea noastra are o rata a obezitatii atat de ridicata se constata ca oamenii mananca in continuare pizza. 

Pizza este relativ simplu de facut acasa: este usor, distractiv si perfect pentru a va umple timpul. Tot ce aveti nevoie este un cuptor fierbinte si un aluat usor si aromat - restul este in intregime de la tine.