Evident ca toti au vrut sa stie ce gust are cea mai buna pizza din lume si creatorul ei a raspuns la toate intrebarile ascultatorilor pe un post de radio britanic. Mike Lean spune ca pizza a fost gustata de 100 de voluntari care au declarat ca este la feld e buna sau chiar mai buna decat produsele congelate existente pe piata. 

 

Pentru britanicii care vor sa o incerce nu mai este mult pana in momentul in care o vor gasi la magazin. Un lant mare de supermarketuri au pus pizza in vanzare anul acesta in varianta congelata si testele arata ca nutrientii se pastreaza mult mai bine in cazul in care pizza este inghetata. Pizza nu este sigurul produs considerat junk food pe care oamenii vor sa il transforme in mancare sanatoasa. Este deja in teste o reteta de curry si apoi urmeaza a se caute o solutie si pentru fish and chips, mancarea favorita a elglezilor.

Alimentul considerat de multi junk food are puterea de a preveni cancerul. Aceasta este o concluzie la care au ajuns oamenii de stiinta de la Universitatea Long Island. Nu orice tip de pizza e bun ci acela care are oregano, un condiment cu efecte anti cancerigene. Planta aceasta aromatica are un continut destul de mare de carvacrol, aceasta fiind o substanta care distruge eficient celulele canceroase. Deocamdata efectul terapeutic a fost dovedit numai in stadiul de teste de laborator.