In mod absolut surprinzator consumul saptamanal de pizza va reduce riscul de a face cancer esofiagian. 

Ati autiz vreodata despre pizza cu fructe? Aceasta nu numai ca este un preparat popular, insa este si mult mai sanatoasa comparativ cu pizza clasica. In plus aceasta vine la pachet cu mai multe toppinguri de fructe. 

 

Cel mai popular topping este pepperoni. Printre toppingurile populare printre consumatori putem sa enumeram pieptul de pui, scoicile, racii, varza, vinetele si crevetii sau tonul. 

Potrivit cu Guiness Book of Records, cea mai mare pizza s-a facut in decembrie 1990 intr-un supermarket din Africa de Sud. Ucatarii au utilizat 500 kg de faine si 800 kg de branza si 900 kg de rosii. Diametrul sau a fost de 37.4 m.

Recordul mondial pentru cea mai rapida pizza este al unui bucatarce a facut 14 pizza in 2 minute si 35 de secunde. In prezent, Christian Dumitru are recordul mondial la mancat pizza. Acesta a consumat peste 90 kg de pizza intr-o singura saptamana.

Cea mai scumpa pizza costa 275 de dolari si are topping de somon afumat scotian, vanat, homar marinat, caviar in sampanie si aur comestibil.