Pizza cu ierburi proaspete. Tot ceea ce este atat de special la aceasta pizza sunt de fapt ierburile. Persoana care prepara o astfel de pizza stie ca aroma este tot ceea ce conteaza. Asadar, in unele delicateste ierburile sunt si in aluat, insa cei mai multi oameni prefera ca ele sa fie presarate pe pizza. In momentul in care este preparata se foloseste ulei de masline, iar pizza este coapta si capata si un gust deosebit.

 

Pizza care are aluatul foarte subtire. Oricat de mult va place pizza cu blatul gris va trebui sa incercati si una cu blat subtire si rumenit. In plus este de preferat la caest blat sa alegeti legumele si sa nu punti multe bucati de carne pe pizza. In cazul in care vreti sa gatiti voi un astfel de tip de pizza secretu sta in modul in care preparati aluatul. Poate ca nu sunteti un maestru insa este posibil sa reusiti sa invartiti aluatul in aer pentru ca acesta sa devina subtire.

In timp, pizza a devenit o parte din viata noastra de zi cu zi. Pizza asa cum o stim azi pare sa fi fos inventata in Napoli, in secolul XVIII iar in prezent sunt mai multe sortimente de pizza si la fel de multe toppinguri.