Dupa ce am vorbit despre tot ce face pizza in social media si despre cum este ea un foarte bun candidat pentru topul celor mai sociale categorii de branduri descoperim ca sunt foarte multe lucruri pe care nu le stiam despre pizza. Faptul ca e un catalizator pentru socializare stim deja. In momentul in care iesim in oras si ne invitam prietenii sa vedem un film sau cand avem pofta de ceva bun, pizza este acolo prezenta la datorie. Astfel, am aflat ca sunt mai multe metode prin care oamenii prepara pizza tinand cont de necesitate si cultura. Deoarece e un preparat foarte popular, locuitorii din mai multe colturi ale lumii il adapteaza si ii acorda suficiente denumiri.

Pizza New Yorkeze facuta in USA contine numai branza de mai multe feluri si texturi.

Pizza Calzone sau inchisa este un blat de pizza care se umple cu branza, rosii si sunca. Caltone este o gustare de pranz pentru mai multi italieni, avand forma unui sandwich. Este mult mai usor de mancat la birou.

Pizza Frantuzeasca este o alta specialitate de Pizza. Fiind celebrii pentru produsele de patiserie si pentru maiestria de preparare a aluaturilor, francezii adapteaza pizza sub forma de paine frantuzeasca. Aceasta va contine branza sau seminte. Pentru ca acest sortiment de pizza nu e suficient pentru pofta francezilor, ei fac si pizza bagel.

Pizza Bagel este aceeasi pizza rotunda pe care o savuram in prezent numai ca are dimensiuni ceva mai reduse. Pizza Italieneasca este una dintre preferatele noastre si se deosebeste prin blatul subtire, crocant sau puternic aromat.

Frozen pizza este populara in toata lumea, fiind foarte gustoasa, dar si datoria modului usor de preparare.