Cum va petreceti pauza de masa? Mancati repede un sandwich in fata claculatorului sau privnd telefonul mobil? Comportamentul din timpul pranzului poate sa fie o  provocare pentru viata sociala si pentru sanatate. 

Atunci cand deadline-urile sunt apasatoare si rezultatele depind si de alti colegi, apar situatii conflictuale in echipa. Acestea se pot rezolva usor in pauzele de masa, cand puteti sa invitati un coleg pentru a discuta intr-un cadru informal. Relatiile devin mai umane si colaborarile se imbunatatesc. 

Pauzele de pranz sunt modalitati foarte bune pentru a va cunoaste colegii din alte departamente. Tot ce trebuie sa faceti este sa iesiti din zona de confort si sa ii invitati la pranz. Veti afla cu ce se ocupa fiecare si veti avea astfel mai multe idei despre colaborarea dintre departamente si lucrurile furmoase pe care le puteti face impreuna. 

Cand simtiti ca stresul atinge recorduri, cea mai buna metoda pentru a va detasa este un pranz. Comandati felul preferat de mancare si un desert delicios, care a va ajute sa va schimbati perceptia cu privre la taskuri. 

Foarte placute sunt si plimbarile in parc si cele la SPA, daca acesta este in apropierea biroului. Este nobil si frumos sa aveti planuri de socializare sau de rezolvare a unor situatii in pauza de masa, dar va recomandam sa nu uitati sa va bucurati de mancare pentru a va incarca bateriile.