V-am pregatit un articol despre care speram sa fie de un real ajutor tuturor celor care doriti sa organizati o nunta sau un botez. Primul pas ce trebuie facut este sa alegeti restaurantul pentru ca uneori chiar si data nuntii poate sa fie influentata de aceasta alegere.

In cazul in care nu apelati la un wedding planner care sa va ajute, trebuie sa vizitati si sa analizati cat mai multe optiuni oferite de cat mai multe locatii. 

Sunt cateva sfaturi care au legatura cu alegerea unui restaurant si pe care va recomandam sa le luati in calcul ca sa puteti porni cu dreptul. 

Pregatiti lista cu persoanele pe care urmeaza sa le invitati si stabiliti din start un numar estimativ de participanti. Acest lucru va ajuta sa eliminati inca de la inceput restaurantele care nu au capacitatea necesara. E bine sa nu riscati foarte mult alegand o locatie aflata la limita deoarece un restaurant foarte aglomerat si fara loc de dans este posibil sa nu va multumeasca. 

Stabiliti din start bugetul pe care il acordati restaurantului. Cereti preturile pentru meniu, dar si toate conditiile contractuale care va pot afecta resursele financiare. E posibil ca unele locatii sa aiba preturi care sa depaseasca posibilitatile voastre financiare. 

Dupa ce ati facut aceasta selectie, este de preferat sa va indreptati atentia spre restaurantele cu un numar mai mic de stalpi de sustinere care sa nu fragmenteze foarte mult spatiul si sa va orientati spre cele decorate in culori neutre sau spre cele care sa nu fie accesorizate cu multe elemente decorative.

Mai sunt si alte detalii care conteaza precum existenta unei terase de care puteti sa profitati in  lunile calde. In cazul in care restaurantul va ofera decoratiuni precum fetele de masa si daca sunt pe placul vostru, puteti lua in calcul o anumita locatie. Sunt si restaurante care includ tortul si prajiturile in pretul total. 

Si amplasarea fata de oras este foarte importanta. In cazul in care restaurantul se afla in afara localitatii unde locuiesc invitatii, va trebui sa tineti cont si de transportul lor sau de locurile de parcare disponibile, dar si de posibilitatile de cazare situate in apropiere.