In cazul in care sunteti in cautarea unei locatii pentru petrecere, trebuie sa tineti cont de faptul ca sunt numeroase aspecte pe care va trebui sa le luati in calcul, in afara de caile de acces, meniuri si locatia. 

Orice eveniment, indiferent ca este vorba de petreceri corporate, botezuri sau nunti, presupune strangerea unui numar mare pe persoane, care trebuie sa se simta bine intr-un singur loc. Fiecare persoana trebuie sa stie ce se intampla acolo, sa auda muzica si discursurile si toate celalte discutii cu interes general in conditii optime. 

In momentul in care va intalniti cu managerul unei locatii sau cu organizatorii de evenimente, cel mai bine este sa incepeti prin a intreba care sunt modificarile pe care le puteti aduce salonului respectiv pentru a il putea personaliza in ton cu evenimentul. In cazul in care e vorba despre o nunta, este posibil sa vreti sa amplasati mai multe ornamente, nu numai pe mese ci si pe pereti si chiar si pe tavan. Este nevoie sa faceti totul de unul singur si vi se vor pune la dispozitie unele decoruri de catre respectivul manager. 

In cazul in care aveti in plan o petrecere de business, va recomandam sa intrebati daca este voie sa afisati bannere, informatii specifice, puncte de informare si dispozitive de conferinta in sali. 

In mod sigur, locatiile pentru petreceri cu adevarat profesioniste va pun la dispozitie mai multe meniuri de mancaruri si bauturi ireprosabile. O intalnite ar trebui sa fie suficienta pentru a putea stabili meniul si cu aceasta ocazie puteti sa si degustati meniul pentru a va putea face o impresie despre acest aspect. 

Dupa aceea nu uitati sa va si concentrati asupra echipamentelor video sau audio. Este posibil sa aveti nevoie de internet cu banda larga, cablu sau wireless.