Aveti de organizat botezul bebelusului, prima petrecere a celui mic? Va recomandam sa tineti cont de o serie de sfaturi utile inainte de a incepe sa trecem la fapte. Alegeti locuri cat mai prietenoase pentru copii, fiti organizati si informati si nu omiteti sa luati in calcul si tipul de petrecere pe care vreti sa il puneti in scena. 

In copilarie, petrecerea de botez avea loc in cele mai multe cazuri in sufrageria parintilor, avand o atmosfera intima, alaturi de nasi si de rudele apropiate. Meniul era unul de sarbatoare si includea preparate gustoase si in voga pentru acea vreme. Pentru ca printre parintii dornici de sarbatoare din prezent va numarati chiar voi, in prezent puteti sa organizati mai usor, cu succes, si fara stres petrecerea de botez a copilului. 

Ca si la nunta, va recomandam sa incepeti cu invitati la petrecere deoarece numarul lor va fixa cu claritate pasul doi, si anume alegerea locului in care se va desfasura evenimentul. Tineti cont de tipul de petrecere pe care vreti sa il aveti. In cazul in care vreti ca la botez invitatii sa danseze cat mai mult, va recomandam sa alegeti un restaurant cu un loc generos pentru dans. In cazul in care vreti doar sa petreceti cateva ore in compania rudelor la discutii, puteti sa puneti pe lista cu variante si restaurantele care nu au un spatiu mare pentru dans, dar care va pot satisface toate celelate dorinte. 

Daca la o nunta puteti sa planificati totul mai riguros pentru ca sunteti stapani pe situatie, la botez lucrurile tind sa devina imprevizibile. Venirea unui bebelus in familie nu are legatura cu planurile parintilor si aparitia lui e o reala surpriza. Nu aveti cum sa rezervati un restaurant cu un an inainte pentru un botez si nici inainte de nastere. In timpul sarcinii puteti totusi sa va interesati de locatii.