Venirea pe lume a copiilor este o minune si o bucurie in orice familie si trebuie sarbatorita ca atare. Pentru reusita evenimentului, alegeti cu ajutorul unei echipe formate din profesionisti, care cu timpul au inteles ca atentia este dedicata in totalitate pentru organizarea evenimentelor. Botezul este prima petrecere data pentru copil si, ca orice petrecere, succesul sau depinde de modul de organizare. 

Alegeti locatia in functie de numarul de invitati. Va recomandam sa alegeti o sala, care sa nu fie nici foarte mica pentru ca invitatii sa nu se inghesuie, dar nici foarte mare pentru a nu se crea impresia de prea putine persoane.

Alegerea preparatelor trebuie sa aiba loc in asa fel incat mancarea sa nu fie foarte putina, dar nici foarte multa. Meniul pentru botez cuprinde in general trei tipuri de preparate: aperitivul, un fel principal si desertul. Va sfatuim ca in functie de numarul invitatilor, dar si de amploarea petrecerii sa nu incarcati foarte mult meniul. Alegeti in functie de preferintele invitatilor si ascultati si sfatul coordonatorului locatiei in care va avea loc evenimentul. Acesta are mai multa experienta cu astfel de petreceri si va poate ajuta cu solutii si idei pentru un meniu foarte bun. 

In momentul in care faceti meniul pentru botez, luati in calcul si ipoteza conform careia unii invitati pot sa fie vegetarieni sau sa tina un regim alimentar. Interesati-va daca sunt astfel de cazuri printre invitati si pregatiti un meniu personalizat pentru ei. In mod sigur vor aprecia ca v-ati gandit la ei. 

In cazul in care printre invitati sunt si copii mai mari, dar care nu pot sa manance un meniu complet va recomandam sa pregatiti un meniu special pentru ei. Puteti lua in calcul o gustare, un fel principal cu mancaruri usoare si un desert. 

Bauturile non alcoolice trebuie sa includa apa plata si minerala, sucuri naturale si acidulate, iar bauturile alcoolice trebuie sa fie cat mai diverse dar potrivite cu felurile de mancare servite si cu momentele speciale.