Restaurant Mon Paris este un restaurant fara restrictii. Fie ca este vorba despre un majorat, o petrecere corporate sau alt eveniment, la aici fumatul nu este interzis. Poti da linistit o petrecere iarna si totul va fi perfect pentru ca nu trebuie sa iesi afara in zapada ca sa fumezi. Nu mai e de mult un secret faptul ca si la petrecerile de majorat se fumeaza.

 In continuare iti oferim sfaturi pentru o petrecere de majorat reusita. 

Restaurant fumatori Bucuresti - sfaturi pentru un super majorat

Daca nu mergeti pe traseul de petrecere surpriza, asigurati-va ca va planificati petrecerea de majorat impreuna cu copilul si ca va implicati in planificare. Iata cateva posibilitati distractive de petrecere de 18 ani pentru a va ajuta sa fiti creativi.

O petrecere surpriza este intotdeauna o optiune distractiva si relativ usoara. Trucul pastreaza o surpriza!

Puteti complota cu prietenii copilului si puteti sa ii faceti sa il aduca la petrecere. Puteti sa pastrati petrecerea simpla, dar ati putea face si aranjamente interesante pentru ca petrecerea sa fie ceva mai speciala.

O noapte de film in aer liber ofera o petrecere de 18 ani foarte interesanta. Adaugati o piscina, tuburi interioare si cateva filme superbe impreuna cu gustari de ziua de nastere si aveti o reteta pentru o petrecere minunata.

A veni cu idei pentru o petrecere de 18 ani poate fi dificil. La urma urmei, majoritatea celor in varsta de 18 ani sunt prea putin maturi pentru multe dintre activitatile tipice ale adolescentilor tineri. Obtineti o serie de idei pentru a va ajuta sa faceti aceasta zi de nastere o zi pe care adolescentul nu o va uita niciodata.

O zi de nastere de 18 ani este aproape la fel de importanta pentru majoritatea parintilor, asa cum este pentru adolescentii lor. Indiferent daca marchezi sau nu ziua de nastere cu o petrecere, o zi de 18 ani merita o recunoastere speciala. Cu toate acestea, ceea ce se califica drept special ar trebui sa fie intr-adevar ceea ce adolescentul alege. Aveti o discutie realista despre bugetul dvs. de petrecere si apoi incepeti ideile de brainstorming impreuna pentru a afla ce vrea cu adevarat. 

Daca adolescentul iubeste muzica, participarea la un concert ar putea fi o modalitate excelenta de a-si sarbatori ziua de nastere.

Uitati-va la viitoarele concerte din apropierea orasului si lasati-l pe adolescentul dvs. sa aleaga o trupa pe care ar dori sa o vada. Nu trebuie sa fie la ziua de nastere, dar e dragut daca este ceva in acea data.

Cumparati mai multe bilete, astfel incat adolescentul dvs. sa poata invita cativa prieteni apropiati sa vina.

Lasati-i sa se distreze singuri.