Ai incercat cele mai bune fructe de mare din oras? Te asteptam la Restaurant Mon Paris cu preparate delicioase din fructe de mare prospete.

 

Restaurant fructe de mare Bucuresti - beneficiile aduse de fructele de mare

Intr-un moment in care consumatorii se deplaseaza la diete bogate in proteine, trebuie sa stie ca fructele de mare sunt una dintre cele mai sanatoase si mai versatile proteine disponibile. Iata primele cinci fapte despre fructele de mare pe care le poti impartasi cu cumparatorii si consumatorii

Fructele de mare sunt o sursa scazuta de calorii de grasimi si proteine sanatoase. O portie gatita din cei mai multi pesti sau crustacee ofera aproximativ o treime din cantitatea medie de proteina recomandata zilnic. Cei mai multi pesti slabi, cum ar fi codul contin 100 de calorii sau mai putin pe portie gatita de 3 uncii si majoritatea speciilor de peste si crustacee contin mai putin de 5 procente total de grasimi. In plus, proteina din fructele de mare este mai usor de digerat deoarece are mai putin tesut conjunctiv decat carnea rosie si pasarile de curte, a declarat Linda Cornish, director executiv al Seafood Nutrition Partnership. Pentru anumite grupuri de oameni, cum ar fi persoanele in varsta care au dificultati in a mesteca sau digera alimentele lor, fructele de mare pot fi o alegere buna pentru a ii ajuta sa obtina necesarul lor de proteine de zi cu zi.

Fructele de mare sunt benefice pentru femeile gravide. Conform noului proiect de recomandare din partea Administratiei pentru Alimentatie si Medicamente (FDA), femeile gravide sau femeile care ar putea ramane gravide sau alapteaza ar trebui sa manance un minim de 8-12 uncii (2-3 portii) pe saptamana de peste care sprijina cresterea fatului si dezvoltarea creierului si a ochilor. 

Informatii noi despre fructele de mare si acizii grasi Omega 3. Liniile directoare privind alimentatia recomanda consumarea a doua portii de fructe de mare - aproximativ opt uncii - saptamanal pentru a obtine cel putin 1.750 de miligrame de omega-3. Consumul de fructe de mare continand acizi grasi omega-3 de doua ori pe saptamana poate reduce riscul unei persoane de a suferi de boli cardiovasculare cu 36%, potrivit unui studiu publicat in Journal of American Medical Association.