Alegerea locatiei potrivite pentru o petrecere de botez nu este atat de usoara tinand cont de faptul ca exista o serie de oferte variate si mai multe tipuri de restaurante care va pun la dispozitie tot ce va doriti. Restaurantul pentru botez pe care il veti alege trebuie sa fie amplasat in zone bune din oras, sa fie un spatiu placut in jurul sau si sa se ajunga usor la el fie pe jos fie cu masina. Trebuie sa fie si o parcare privata pentru ca pe durata petrecerii sa nu apara si incidente nedorite. 

Cititi si despre pizzerie Bucuresti Sector 2

 Pentru mai multe informatii accesati si paginile petreceri de succes, cum alegem restaurantul pentru evenimente si idei pentru majorat.

Restaurant botez Sector 2

In sala in care urmeaza sa se desfasoare evenimentul va trebui sa fiti atenti sa fie suficient spatiu pentru ca toti sa se miste in voie si, eventual, sa fie si o zona speciala pentru copii in care acestia sa se poata juca. Spatiul in care va avea loc petrecerea de botez trebuie sa fie primitor, sa transmita bucurie si sa fie decorat placut. In cazul in care nu va place ceea ce ofera restaurantul, aveti si posibilitatea de a decora sala exact cum va doriti. Odata ce ati stabilit decoratiuni cat mai jucause si cat mai colorate pentru sala, veti putea trece la meniu si bauturi. Meniurile pentru botez sunt mai greu de ales in special pentru ca la petrecere participa si copii, iar invitatii nu sunt intodeauna dispusi sa manance anumite feluri de mancare si de aceea este recomandat sa personalizati meniul si in functie de preferintele culinare ale invitatilor. 

In cazul bauturilor pentru copii, ar trebui sa existe apa si sucuri naturale. Nu uitati nici de dulciuri pentru ca toti copiii le adora. Daca meniul oferit de un anumit restaurant nu se incadreaza preferintelor anumitor invitati va trebui sa discutati si cu bucatarul sef. Atunci cand acestia nu sunt dispusi sa faca ceea ce doriti e recomandat sa schimbati restaurantul. 

In legatura cu dulciurile, se recomanda ca tortul pe care il veti alege sa fie cat mai natural si sa fie personalizat si decorat conform cu tematica botezului. 

Tematica aleasa pentru botez va dicta si tipul de invitatii, decoratiuni si aranjamente pentru farfurii. Tema botezului va trebui sa se regaseasca pe fiecare masa si in toata sala. Cele mai populare teme pentru botez sunt cele care au legatura cu povestile, cu desenele animate si cu tot ce tine de copilarie. Conteaza ca restaurantul sa fie impecabil si nu neglijati modul in care se prezinta locatia la prima vedere. De asemenea este necesara si o servire ireprosabila. Puteti testa cum se descurca chelnerii vizitand restaurantul si asistand la petrecerea care are loc acolo.