O petrecere de majorat organizata la Restaurant Mon Paris are un succes garantat. Iti oferim mai multe sfaturi pentru a te ajuta sa te organizezi rapid!

 

Petrecere majorat idei - sfaturi utile

Alegeti un buget. Daca aceasta este petrecerea dvs., va trebui probabil sa depasiti majoritatea costurilor. Cat de mult sunteti dispus sa cheltuiti? O modalitate buna de a deflecta costurile unei petreceri este de a avea un organizator. 

Nici o petrecere nu va fi o petrecere daca oaspetii dvs. nu stiu sa vina. Puteti sa discutati cu invitatii in legatura cu petrecerea viitoare sau sa ii apelati sau sa le trimiteti mesaje. Scopul este de a incepe sa vorbiti cu doua saptamani in avans, ca sa nu faca planuri si sa le reaminteasca o data sau de doua ori inainte de petrecere. Cu o zi inainte de petrecere, este o idee buna sa confirmati daca vin sau nu. 

De asemenea, puteti face invitatii sau le puteti cumpara. Transmiteti-le intr-un interval de timp rezonabil de notificare. Daca intentionati sa spuneti invitatilor sa isi aduca prietenii, nu trimiteti prea devreme invitatiile sau puteti ajunge la o populatie mai mare decat va puteti descurca. Daca permiteti prietenilor sa isi aduca prieteni, puneti o limita a numarului de prieteni pe care ii pot aduce, altfel puteti fi coplesiti de multi de oameni.

Pregatiti-va si stabiliti alimentele. Alegerea de mancare este importanta in petrecerea ta. Daca nu stiti ce sa obtineti, intrebati in jur pentru a vedea ce ar dori participantii la petrecere. Nu negliji bauturi, gheata, cupe, servetele, farfurii, furculite si cutite. Veti avea nevoie si de o metoda de depozitare refrigerata (cum ar fi un racitor mare) pentru a mentine bauturile la rece, de asemenea.

Asigurati-va ca ati oferit bauturi nealcoolice daca oferiti o gama larga de bauturi alcoolice - nu toata lumea vrea sau poate consuma alcool. Asigurati-va intotdeauna ca niciunul dintre oaspetii dvs. nu are alergii sau restrictii grave de dieta; daca se intampla, asigurati-va ca exista hrana pentru ei de asemenea.