Ce este o petrecere fara muzica? Alegeti muzica pe care o considerati cea mai placuta pentru spiritul petrecerii si oaspetilor dvs. Este o idee buna sa aveti o fereastra iTunes deschisa pe computer pentru a putea descarca melodii sau pentru a reda videoclipuri pe care le sugereaza oaspetii.

 

Petreceri majorat Bucuresti - sfaturi de organizare

Daca nu ai multe melodii, cere-le invitatilor sa-si aduca propriile lor melodii. 

Setati starea de spirit si tonul petrecerii cu iluminare si decoratiuni. Daca doriti sa aveti un mediu energic de dans, aveti muzica, lumini stroboscopice, lasere, o masina de ceata si poate un film sincronizat cu muzica. Daca doriti o petrecere de degustare eleganta, eliminati luminile strobe si in schimb luminati cu cateva lumanari. Totul depinde de modul in care va imaginati petrecerea in mintea voastra.

In ceea ce priveste decoratiile, acest lucru este pe deplin la tine. Ai de gand sa creezi un covor rosu pentru petrecerea ta? In general, tema dvs. va dicta decoratiunile. Si nici unul nu este bine, daca asa te rog.

Alegeti activitati de petrecere. Asta nu inseamna ca trebuie sa alegeti jocuri pentru copii. In zilele noastre inseamna jocuri video, jocuri gossip, si obtinerea unei atmosfere superbe.

Rock Band este un joc bun care se desfasoara in fundal pentru petreceri. Acest joc este disponibil pe mai multe sisteme de jocuri cu scopul de a imita membri ai unei trupe cu ajutorul chitarei, microfonului si tamburului inclus in joc.

Seria Guitar Hero este una buna. Acesta poate fi cu unul sau doi jucatori in functie de editia pe care o alegeti. 

Dance Revolution incheie acest trio. Poate fi cu unul sau doi jucatori, in functie de ce controlere aveti la dispozitie. Pasul catre muzica este regizat de sagetile de pe ecran. Chiar daca doar cativa oameni joaca acest joc, in functie de editia pe care o alegeti, puteti oferi o muzica minunata.