Atunci cand organizati o petrecere de majorat ar trebui sa tineti cont de mai multe sfaturi importante. Va asteptam la Restaurant Mon Paris, unde o echipa de profesionisti cu o experienta vasta va vor ajuta sa organziati petrecerea dorita!

 

Petrecere majorat - sfaturi utile

Decideti asupra unei teme. Aveti o tema speciala? Daca da, ganditi-va ce-i va placea oaspetelui de onoare. In caz contrar, incercati sa veniti cu o tema care i-ar putea face pe toti entuziasmati sau fericiti. Iata cateva sfaturi: 

Faceti ceva accesibil, mai ales daca petrecerea este in acest weekend. O petrecere all black este usor de facut; o petrecere din anii 1940 nu este (cu exceptia cazului in care acordati tuturor timp pregatitor adecvat).

Faceti ceva ce nu este legat de imbracaminte. O petrecere sandwich (in cazul in care toata lumea aduce un sandwich diferit) ar putea fi destul de ok. Sa nu mai vorbim de petrecerea de degustare a vinului sau a berii clasice. Degustarea de ciocolata este, de asemenea, foarte distractiva.

Faceti ceva cu o tema mai larga, ca o petrecere tematica "golf" sau "bufnita".  Uneori este frumos ca prietenii sa se adune si sa se bucure de compania celorlalti.

Planificati lista de oaspeti. Acest lucru va fi determinat partial de locul unde petreceti - cate persoane pot tolera locul de desfasurare? Mai mult, cine vrei tu  sa se bucure de petrecere? Cunoasteti pe cineva care nu este liber? Asigurati-va ca locul dvs. este suficient de mare pentru a se potrivi tuturor oaspetilor dvs.

Nu toata lumea doreste sa danseze si nu toata lumea doreste sa asculte muzica; unii oameni vor sa vorbeasca si sa se relaxeze. Daca petrecerea dvs. este un fel sau altul, luati in considerare acest lucru cu lista de oaspeti. Cu toate acestea, daca puteti, incercati sa satisfaceti diferite interese si niveluri de confort social cu planificarea spatiului daca este posibil si, daca este cazul, sa aveti in vedere diferite grupe de varsta.

De asemenea, determinati daca vreti ca prietenii dvs. sa isi aduca partenerii sau nu. Aceasta ar putea schimba serios cate locuri trebuie sa planificati.