Cand va gazduiti petrecerea intr-un local, este recomandabil sa consultati politicile companiei. Inainte sa va inscrieti pe lista si sa va inregistrati rezervarea, asigurati-va ca sunteti constient de termenii si conditiile acordate de locatia respectiva. Intrebati daca ofera flexibilitatea de a schimba sau amana data sau cat de mult ati fi taxat pentru anularea unui eveniment sau pentru unele particularizari pe care ati putea dori sa le adaugati.

Oferta restaurant Cununie Bucuresti - sfaturi utile

Orice gazda experimentata (sau un furnizor de catering) va va spune ca o abordare bine organizata este cheia pentru a face o petrecere memorabila - pentru dvs. si oaspetii dvs.

Chiar daca aveti doar cativa prieteni invitati trebuie sa faceti un plan si sa va lipiti de el. 

Alegerea mancarii poate - si trebuie sa fie - una dintre cele mai placute parti ale organizarii unei petreceri. Tineti cont de aceste considerente:

Ora de petrecere: Ora de eveniment va ajuta la determinarea tipului de mancare si a cantitatii. Cu cat are locl mai devreme, cu atat poate fi mai usoara mancarea.

Numarul de invitati: cu cat sunt mai putini oaspeti, cu atat mai putine lucruri de care  veti avea nevoie pentru a le servi. Puteti ajunge cu doua sau trei startere diferite la o petrecere de sase persoane, in timp ce un eveniment important pentru 20 de persoane are nevoie de mul mai multa mancare.

Gusturi si texturi: Cand serviti mai multe feluri de mancare, ganditi-va cum vor arata impreuna diferitele produse alimentare. Mancarea picanta este buna, dar nu doriti sa exagerati cu ea. In mod similar, veti dori sa compensati alimentele bogate cu cele proaspete si usoare si ganditi-va sa aveti un amestec de crisp si crocant, bogat si cremos, delicat si dur - chiar si fierbinte si rece.

Alegeti feluri de mancare care pot fi pregatite, partial sau integral, in avans. De asemenea, ar trebui sa fie usor de servit.