Comenzile de pizza la telefon sunt foarte convenabile dar multe persoane aleg sa comande direct pe internet. Nu este neaparat cea mai rapida metoda prin care sa va primiti mancarea dar poate sa fie metoda cea mai buna prin care sa cumparati exact ceea ce vreti.

 

Este posibil sa fie nevoie sa va inregistrati pentru a face prima comanda de la un restaurant online. Acest lucru presupune sa va introduceti numele, adresa si numarul de telefon si de asemenea sa va introduceti si adresa de mail. Veti fi intrebati despre username si parola. Daca aveti in plan sa comandati de la acest restaurant si pe viitor acesta este un lucru bun pentru ca veti avea contul deja facut si informatiile vor fi deja stocate deci totul va decurge mult mai repede.

Dupa ce va inregistrati va trebui sa mergeti in meniul restaurantului pentru a alege exact ceea ce doriti sa primiti. Puteti sa va razganditi de cate ori doriti atata timp cat nu apasati butonul de confirmare a comenzii. Acest lucru este diferit de comenzile prin telefon unde va puteti simti prost daca va razganditi si ca timpul de livrare va fi automat mai mare. Puteti sa va uitati cu atentie prin meniu si puteti sa selectati ingredientele dorite si sa le omiteti pe cele pe care nu le vreti.

Este important sa va uitati cu atentie in fiecare pagina si sa va asigurati ca faceti corect comenzile. Daca doriti anumite ingrediente sau vreti ca pizza sa arate intr-un anumit fel puteti lasa si un mesaj in acest sens. Daca doriti de exemplu pepperoni pe o parte si branza pe partea cealalta va recomandam sa va asiurati ca asta veti primi.

 

 Sunt mai multe restaurante care livreaza pizza si care ofera discounturi semnificative pentru clientii din mediul online. Verificati cu atentie site-ul pentru a nu pierde ofertele importante. Puteti sa fasiti ce sa cumparati si sa aduceti un plus de valoare comenzilor pe care le faceti.