Daca intentionati sa aveti o receptie usoara dupa care doar sa va distrati exprimati-va asteptarile fata de coordonatorul evenimentului. Este important sa luati in considerare cantitatea de spatiu disponibil. Daca spatiul este prea mare, oaspetii se pot simti coplesiti.

 

Locatie majorat Sector 2 - sfaturi utile

Locurile mai mici pot crea o atmosfera mai intima, dar daca este prea mic, oaspetii se pot simti ca si cum nu se pot misca liber. Acest lucru este esential daca exista activitati distractive si schimburi de cadouri. Daca aveti nevoie de inspiratie, cereti sa vedeti o galerie de imagini din evenimentele anterioare pentru a va ajuta sa va creati petrecerea de majorat ideala.

Petrecerile de majorat ar trebui sa fie distractive in primul rand pentru copii. Asta nu inseamna ca adultii nu se pot distra insa nu ar trebui sa interfereze cu preferintele sarbatoritului. Trebuie sa faceti compromisuri si apoi toata lumea va fi fericita (sau cel putin nimeni nu va fi trist). Iata cum puteti gasi acest echilibru atunci cand alegeti un loc de intalnire.

Concentrati-va pe personalitatea copilului dumneavoastra

Incercati sa aflati ce le place. Daca le place de exemplu sa danseze atunci ar trebui clar la petrecerea de majorat sa existe un loc pentur aceasta activitate. Daca prefera sa cante atunci o idee buna este karaoke, daca le place sa joace divese jocuri de societate asigurati-va ca vor face asta.

Determinati costurile ascunse. Acest lucru poate parea evident, dar doriti sa luati in considerare cu siguranta costul. Unele locatii au costuri "ascunse" pe care probabil ca nu va ganditi sa le intrebatii, deci nu presupuneti ca petrecerea include totul fara sa aveti asigurarea personalului pentru asta si fara sa fie bifat in contract. 

Locul in care amenajati petrecerea ofera si decoratiunile? Aici aveti si un DJ? Luminile sunt incluse in pret? Tortul este inclus in pret? Lista de intrebari poate continua la nesfarsit si tot ce trebuie sa faceti este sa intrebati.