Livrari mancare Sector 2 -  avantajele sistemelor de comenzi online

Imbunatatirea acuratetei comenzilor

Toate intrebarile si nedumeririle sunt prea familiare pentru orice persoana care primeste comenzi prin telefon. Ocazional, apare o neintelegere sau un angajat preia ordinea gresita. Cu clientii furiosi, mancarea irosita si managerul dezamagit. Cu comenzi online, clientul face totul clar. Totul este scris si nu se amesteca.

De ce ar trebui sa integrati un sistem de comanda alimentara online in cadrul companiei

Acum, sa aruncam o privire la motivul pentru care ar trebui sa administrati un sistem intern de comanda alimentara, administrat in mod intern, ca o alternativa la utilizarea exclusiva a unui site de comanda online terta parte.

Este personalizabil 

Cu propria platforma de comanda online, puteti face schimbari instantanee in timp real in meniul si designul dvs. Veti avea control asupra propriei marci si clientii vor cauta pe site-ul pe care l-ati creat atunci cand isi plaseaza comenzile. Aruncati in cateva imagini ale alimentelor dvs. si orice altceva despre care credeti ca va face marca mai atragatoare si puteti ajusta cu usurinta ofertele din meniuri si asteptati orele pentru asteptari si preturi exacte.

Mentineti profitul

Spre deosebire de un site agregat de comenzi online, gazduirea unui sistem de comanda online de la punctul de vanzare al restaurantului dvs. inseamna pastrarea tuturor veniturilor din tranzactie. Nu mai pierde procentele mari de profit pentru intermediar. In schimb, plata unei taxe fixe pentru aceasta functie va permite sa planificati in intregime aceasta cheltuiala. Cu cat vinzi mai mult, cu atat castigi mai mult.

Nu veti pierde afacerea la concurs

Unele site-uri de comanda online gazduiesc razboaie de licitare vicioase intre restaurante, unele companii oferind pana la 30% din venitul lor pe comanda pentru a castiga un loc in partea de sus a rezultatelor cautarii. Utilizand propria platforma de comanda online prin paginile sociale, pe Google My Business si prin meniurile de abonare, ii incurajati sa viziteze propriul dvs. site de comanda online. Prin urmare, sansa ca cineva care va cauta online si aterizeaza pe unul dintre concurenti dispare.