Atunci cand comandati online, puteti fi siguri ca trebuie sa va ocupati de cat mai putina interactiune umana dupa ce obtineti mancarea. Odata ce livrarea este posibila prin drona, este posibil sa nu fiti nevoit sa vedeti o alta persoana timp de cateva zile.

Livrari la domiciliu Sector 3 - avantajele serviciilor de livrari

Nu trebuie sa va opriti la fiecare cinci minute pentru a discuta cu un chelner de exemplu care va intreaba periodic daca mai doriti ceva.

Nu simtiti ca trebuie sa comandi un starter sau un desert

Felul de livrare nu se va schimba. Persoana care livreaza nu va roti ochii sau nu te face sa stai intr-o parte mai rea din sufrageria ta pentru ca ai doar un fel principal. Soferul de livrare nu va va trata ca un cetatean de clasa a doua, deoarece va reduceti portiile pentru masa.

Mancati singuri in confort

Daca mancati singur, obtinerea de alimente este cea mai buna optiune pe care ati putea-o alege. Cu exceptia cazului in care, desigur, va place sa stati intr-un restaurant pe cont propriu, sa obtineti zambete simpatice de la cei din jur sau sa fiti filmati de tineri, traind in frica constanta ca sunteti pe punctul de a deveni o vedeta pe internet.

Puteti adauga orice doriti

Specificati clar ingredientele pe care le vreti scoase sau adaugate sau puteti chiar sa spuneti personalului in formularul de comanda toate preferintele. La un restaurant veti intalni de cele mai multe ori priviri dezaprobatoare dar daca comandati de acasa acest lucru nu mai este valabil.

Puteti comanda din doua locuri diferite

Daca va plac felurile de mancare din doua restaurante tot ce trebuie sa faceti este sa comandati de la ambele.

Cand iti dai seama ca ai mancat prea mult pentru ca corpul tau sa ramana in pozitie verticala, intr-un restaurant, singura optiune este sa stai in rigiditate inconfortabila.

Comandand acasa, puteti sa va culcati ori de cate ori doriti sau aveti nevoie. Puteti chiar sa stati culcat in timp ce va terminati masa.