Dupa succesul petrecerii de sambata, 10 decembrie, Mon Paris organizeaza o noua seara de Karaoke, la cererea publicului. Toti amatorii de muzica buna, de distractie si de cantat sunt asteptati vineri, 16 decembrie, la cea mai vesela petrecere din Bucuresti! O seara speciala in care gazda evenimentului, MC RAMIREZ a pregatit piese internationale si romanesti de top!  

Accesul pe baza de rezervare la telefon: 0799 973 783

Vedetele au inaugurat restaurantul Mon Paris din inima Bucurestiului!

In 20 iulie a avut loc petrecerea de deschidere a restaurantului nostru. Numeroase VIP-uri au venit sa vada locatia, sa guste din deliciile culinare, sa asculte concertul acustic oferit de Vizi Imre, dar si muzica de lounge pusa de DJ-ul Dragos Vulgaris si sa admire spectacolul de cabaret al fetelor din Trupa Vogue.

Proconsul si-a facut incalzirea pentru Sala Palatului in fata intregii industrii muzicale, de publicitate si de media

Aseara, trupa Proconsul a facut o avanpremiera pentru concertul de pe 7 octombrie de la Sala Palatului in fata celor peste 100 de invitati la petrecerea aniversara HTag PR de doi ani.

Hituri precum “Cerul”, “A mea si-a ta” si “De la rusi” au rasunat in centrul Bucurestiului, la Mon Paris Restaurant & Lounge, invitatii cantand la unison cu artistii intr-o atmosfera prieteneasca. “A fost un party superb, relaxat, iar eu sunt tare incantat pentru ca am reintalnit prieteni vechi din liceu, cu care am depanat povesti, dar si oameni dragi din publicitate si presa, pe care nu-i mai vazusem de mult timp”, marturiseste Bodo.